zondag 18 april 2010

Eindelijk weer wat af gemaaktIk had 3 shirtjes en 3 broekjes liggen waar ik al een tijdje mee bezig was!1setje is voor Stijn, en 1 setje voor een zoontje van een collega's van mij en en kraam cadeautje.
3 keer Rock me baby jeans uit een Ottobre in verschillende maatjes, en en shirt uit de Bizzkids van vorig zomer ook 3 keer in verschillende maatjesIk heb niet alledrie de setjes op de foto, 1 setje is al weg, en ik moet nog een boord op het laatste broekje zetten, ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik de setjes meer dan zat was, ik bleef ook maar uitstellen om ze af te maken.
Het wou allemaal niet zo vlotten, ik kan toch nog steeds geen vriendjes worden met mijn nieuwe combi locker. (pfaff 4850) ik denk dat ik binnenkort terug naar de dealer ga. of voor nog een les, of ik ruil hem om voor een lock, dan maar geen cover functie meer, ik blijf aan het afstellen , inrijgen, weer afstellen, enz enz, misschien ligt het wel aan mezelf, maar ik ben er nu helemaal klaar mee. zelfs alleen locken gaat niet zoals ik wil.
Nou daar was de machine te duur voor, het ombouwen vind ik helemaal niet erg, maar dan moet hij het wel doen...................................
volgende week ga ik terug voor advies, ik heb nog wel en vraagje wie heeft deze machine ook, en heeft ook problemen??? of niet misschien ligt het aan mij
Groetjes Nellie
2 opmerkingen:

Ruminavi zei

Beste mevrouw, mag ik vragen hoe het is afgelopen met je Coverlock? Heb je hem moeten inruilen? Ik heb nl ook zo een (tweedehands afgekocht van iemand) en ik zit ook een beetje met de handen in het haar,daarom wou ik je raad eens vragen.
Vriendelijke groeten.

Ruminavi zei

Ik nogmaals, het is me gelukt ! Ze werkt, alé, heb toch al verscheidene steken kunnen maken.
En ze zijn mooi!
Ben heel blij en ga verder experimenteren. Het is gelukt door er andere naalden op te steken.
Groeten uit Belgie..Martine