zaterdag 7 augustus 2010

Het lukt even niet

Op dit moment hebbben we heel veel zorgen , mijn schoonmoeder is terminaal ziek, de hulp komt door de vakantie tijd maar zeer moeizaam op gang, dus we springen hier bij , zoveel als we kunnen, het is heel dankbaar hoor allemaal, maar je doet het wel gewoon bij (met liefde hoor).

Onze vakantie is net begonnen , wel of niet er even tussen uit gaan, van de ene kant willen we er wel even los van komen, van de andere kant ja we kunnen het nu allemaal nog voor haar doen................ het gaat de ene dag beter dan de andere, ze is nu net weer thuis uit het ZH er is 10 LITER vocht uit haar buik holte gehaald, ze kon haast niet meer zitten, adem halen was erg lastig, ze had een heel vol gevoel, was erg misselijk , nu gaat het wel een beetje beter, maar ze is erg zwak.

Kortom een hele nare periode, we weten al heel lang dat het niet goed zou komen, maar 3 weken geleden heeft ze te horen gekregen dat ze uitbehandeld is , en nu gaat ze wel erg hard achter uit.Ik hoop dat het geen lijdens weg word, wat een vreselijke ervaring en je staat er zo machteloos tegen over.

Ik heb vanavond nog een rokje vermaakt, maar dat was het dan ook weer, de inspiratie ontbreekt.......................

ps

we hebben net een hotelletje geboekt en gaan er toch nog even een paar dagen tussen uit, de rest van de fam is er weer van vakantie dat is wel een fijn idee , en doordat het vocht weg gehaald is het wel allemaal wat stabieler geworden.

Nu


Groetjes Nellie

1 opmerking:

Ruminavi zei

Beste Nellie, ik volg je blog al een tijdje en ik wil je dan ook veel sterkte toe wensen, het zal een moeilijke periode worden.
Wij hebben het in 2009 ook meegemaakt na een jaar vol zorgen en verdriet,van onze vader.
Denk ook aan jezelf anders ga je eraan ten onder...Het beste, Martine