vrijdag 22 april 2011

Bizzkids rokje 3335Dit rokje stond al heel lang op mijn lijstje, maar nog nooit van gekomen om het te maken, ik heb er al velen voorbij zien komen op Sancho, hier dus mijn variant.
Ik blijf het een mooi patroontje vinden, wel heb ik wat aanpassingen gedaan, ik vond de bovenpas vrij lang?? of ligt het aan mij.
Ik heb de pas 4 cm ingekort, dat vond ik mooier.
Groetjes Nellie

6 opmerkingen:

Josita zei

Hij is heel leuk geworden. Ik ga hem deze week ook maken voor een nichtje. Ik heb hem al eens eerder gemaakt voor mijn dochter en toen vond ik die bovenpas ook al zo ontzettend lang. Heb er toen ook een heel eind afgehaald weet ik nog wel.

Stina zei

wat een leuk rokje zeg.

zigzag zei

hoi leuk rokje ik heb het rokje ook al vaak langs horen komen van welk nr is dat en jaar?
veel succes verder jennie.

Jacques zei

Hallo Nellie,

Wat een leuk rokje, ik heb het patroon van dit rokje, maar heb er geen beschrijving bij. ik begrijp niks van de lange pas.
heb jij misschien een beschrijving voor mij?
Ik wil hem graag maken voor mijn nichtje.

Gr Marjan.

treny zei

wel even moeilijk je te vinden, wij schrijven kreativ met een k, vandaar maar nu heb ik je. mijn blogs zijn www.patchworktutderseelegut.blogspot.com over onze tentoonstelling in de l√ľneburger heide en www.trenystaschen.blogspot.com over de tassen voor borstkankerpatienten ze zijn wel in het duits maar er staat een vertaler op dan krijg je wel een heel raar nederlands. mijn email is treny@web.de groetjes trijntje wildeboer

Jetje's Art zei

Ja in welke bizzkids staat het rokje?