zondag 12 juni 2011

Knip knoopjurkjeDit jurkje stond al een poosje op mijn lijstje, ik had het patroon al lang uitgetekend, maar de knoop weerhield me, ik heb ook wel knoopshirt's uit de Fimi gemaakt, dat was ook een hele puzzel toen!

Gisteravond ben ik er aan begonnen, en ik had de knoop in 1 keer goed, door heel rustig de beschrijving te lezen. (de jurk was in een avond klaar)
Het stofje had ik al lang in huis, ik heb gisteren wel stofjes gekocht in Zwolle bij Karteris ook voor knoop jurkjes, maar ik dacht als het niet lukt dan ben ik niet direct mijn hele leuke lapjes kwijt, nu het jurkje af is vind ik dit ook wel heel leuk hoor, dit was een heel goedkoop lapje (hier kon ik me geen buil aan vallen)

Een heel leuk jurkje om te maken, de maat was in een keer goed, ik heb het jurkje wel een heel stuk korter gemaakt.
Hier gaan er zeker nog meer van volgen, het jurkje draagt heerlijk!Ik had niet genoeg stof voor een langere mouw, dus maar korte gemaakt.

Groetjes Nellie

2 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wat een ontzettend leuk jurkje... Fijn dat de knoop in één keer lukte!

Ik zit nu met mijn deuren van de stofjeskasten wagenwijd open om inspiratie te krijgen voor een eenvoudig jurkje. Ik wil dat namelijk ook gewoon in een dagje afhebben... zoek zoek zoek!!

Het moet namelijk ook nog eens een soepel lapje zijn en niet doorschijnend, want ik heb geen zin in voeren...

Fijn weekend, groetjes Collie

Kleding Jetje zei

Wow wat staat je die leuk! De mijne moet nog steeds gemaakt worden maar durf niet zo goed.

Groetjes Mariëtte